Payroll

Payroll

Onze missie op het gebied van salarisbeheer is om u te begeleiden bij het werven van nieuwe medewerkers, terwijl we ervoor zorgen dat hun rechten en verplichtingen worden gerespecteerd. We streven er ook naar om uw beloning te optimaliseren op basis van uw persoonlijke behoeften als leidinggevenden of aandeelhouders.

Onze ervaren managers kunnen uw arbeidsovereenkomsten opstellen met inachtneming van de geldende sociale wetgeving en de specifieke kenmerken van uw paritaire comité. We zorgen ervoor dat alle wettelijke en reglementaire aspecten met betrekking tot lonen en arbeidsvoorwaarden correct worden verwerkt.

We fungeren ook als tussenpersoon bij uw Sociaal Secretariaat om ervoor te zorgen dat de maandelijkse loonfiches van uw medewerkers worden opgesteld. We zorgen voor de consistentie van sociale en fiscale gegevens, waarbij alle aftrekposten, sociale bijdragen en belastingen correct worden berekend en gerapporteerd.

Op verzoek kunnen onze partners u aanvullend advies geven op het gebied van personeelsbeheer. Of het nu gaat om hulp bij de administratieve salarisverwerking, informatie over arbeidsregelgeving of begeleiding bij HR-gerelateerde problemen, we zijn er om u gespecialiseerde expertise en oplossingen op maat te bieden.

Onze toewijding is om salarisbeheer binnen uw bedrijf te vereenvoudigen en te beveiligen, door betrouwbare diensten te bieden die voldoen aan de wettelijke vereisten. We zorgen ervoor dat uw medewerkers eerlijk worden betaald en dat u, als leidinggevenden, kunt profiteren van fiscale optimalisatie binnen de geldende regels.

Verwante FAQ's

 • Kan u mij bijstaan bij het werven en opstellen van arbeidscontracten?

  Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het wervingsproces en het opstellen van arbeidscontracten. Dit is hoe we u kunnen helpen: Recrutering:

  • Behoefteanalyse: We nemen de tijd om uw specifieke wervingsbehoeften te begrijpen. We bespreken de vereiste vaardigheden, kwalificaties en de bedrijfscultuur om de ideale kandidaat te vinden.
  • Vacatureverspreiding: Op uw verzoek kunnen we vacatures plaatsen op gespecialiseerde platforms en ons professionele netwerk gebruiken om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken.
  • Voorselectie van kandidaten: We kunnen cv's en motivatiebrieven bekijken en voorafgaande gesprekken voeren om een beperkte lijst van veelbelovende kandidaten aan u voor te stellen.
  • Gesprekken en evaluatie: We organiseren sollicitatiegesprekken in samenwerking met u. We kunnen u ook helpen bij het evalueren van kandidaten met behulp van methoden zoals vaardigheidstesten of simulaties.
  • Ondersteuning bij besluitvorming: We bieden u advies en relevante informatie om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het selecteren van de uiteindelijke kandidaat.
  Opstellen van arbeidscontracten:
  • Opstellen van contracten: We stellen arbeidscontracten op rekening houdend met uw specifieke behoeften, de geldende wetgeving en beste praktijken op het gebied van arbeidsrecht.
  • Clausules en voorwaarden: We zorgen ervoor dat de contracten alle noodzakelijke clausules en voorwaarden bevatten, zoals de duur van het contract, het salaris, de werktijden, verlof, etc.
  • Wettelijke naleving: We garanderen dat de contracten in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving en toepasselijke collectieve arbeidsovereenkomsten.
  • Advies over sociale voordelen: We kunnen u adviseren over sociale voordelen die u aan uw werknemers kunt aanbieden, zoals pensioenregelingen, verzekeringen, secundaire arbeidsvoorwaarden, etc.
  • Opvolging en updates: We staan klaar om verdere ondersteuning te bieden met betrekking tot arbeidscontracten, inclusief updates in overeenstemming met wetswijzigingen.
  We begrijpen het belang van een transparant wervingsproces dat voldoet aan de arbeidswetgeving. Door uw werving en het opstellen van arbeidscontracten aan ons toe te vertrouwen, kunt u profiteren van onze expertise en professionaliteit om u te helpen de beste kandidaten te vinden en solide en duurzame arbeidsverhoudingen te creëren.

 • Kan u mij assisteren bij het optimaliseren van de loonpakketten?

  We kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw loonpakketten. Dit is hoe we u kunnen ondersteunen: Analyse van bestaande loonpakketten: We beginnen met het onderzoeken van uw huidige loonpakketten om de elementen te begrijpen die er deel van uitmaken, zoals basislonen, bonussen, sociale voordelen, enz. Evaluatie van behoeften: We bespreken met u uw doelstellingen en prioriteiten op het gebied van beloning. We identificeren aspecten die verbeterd of aangepast kunnen worden om beter aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onderzoek en benchmarking: We voeren grondig onderzoek uit naar de beloningspraktijken in de markt binnen uw bedrijfstak. We vergelijken de loonpakketten die worden aangeboden door vergelijkbare bedrijven om de huidige normen en trends vast te stellen. Optimalisatievoorstellen: Op basis van ons onderzoek en onze expertise presenteren we u optimalisatievoorstellen voor de loonpakketten. Dit kan aanbevelingen omvatten om de beloningsniveaus aan te passen, sociale voordelen te herzien of nieuwe beloningsaspecten zoals financiële incentives of flexibele beloningsprogramma's te introduceren. Analyse van fiscale en juridische implicaties: We houden rekening met de fiscale en juridische aspecten die verband houden met het optimaliseren van loonpakketten. We informeren u over geldende voorschriften en adviseren u over hoe te voldoen aan arbeidswetten en belastingverplichtingen. Implementatie en opvolging: Nadat de optimalisatievoorstellen zijn geaccepteerd, begeleiden we u bij de implementatie van de veranderingen. We helpen u effectief te communiceren met uw werknemers over de wijzigingen in de loonpakketten. Bovendien blijven we beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en voeren we voortdurende monitoring uit om ervoor te zorgen dat de nieuwe maatregelen effectief zijn en in lijn liggen met uw doelstellingen. Ons doel is u te helpen concurrerende en aantrekkelijke loonpakketten aan te bieden om toptalent aan te trekken en te behouden, terwijl we rekening houden met de budgettaire beperkingen van uw bedrijf. Met onze expertise op het gebied van beloning en arbeidswetgeving begeleiden we u tijdens het optimalisatieproces om geïnformeerde beslissingen te nemen en positieve resultaten te behalen.

Onze andere diensten

Accountancy
Accountancy

Onze missie als accountants is om uw boekhouding essentieel te organiseren en te controleren, om de nauwkeurigheid van de cijfers te waarborgen en aan uw informatiebehoeften met volledig vertrouwen te voldoen.

Lees meer
Tax
Tax

Onze missie op het gebied van bedrijfsfiscaliteit is om u te helpen een redelijke fiscale last te dragen, in overeenstemming met uw inkomsten en de mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt.

Lees meer
Legal
Legal

Onze missie op het gebied van vennootschapsrecht is om onze klanten gedurende hun hele ondernemersreis te begeleiden en hen juridische ondersteuning te bieden die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Lees meer
Reporting
Reporting

Onze missie op het gebied van financiële analyses is om u periodiek en nauwkeurig krachtige indicatoren van uw bedrijfsactiviteit te verstrekken, zodat uw zakelijke en strategische besluitvorming wordt vergemakkelijkt.

Lees meer