Legal

Legal

Onze missie op het gebied van ondernemingsrecht is om onze klanten gedurende hun hele ondernemersreis te begeleiden en hen juridische ondersteuning te bieden die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Onze ervaren juristen staan aan uw zijde om u te helpen bij het oprichten van uw bedrijf en ervoor te zorgen dat alle wettelijke formaliteiten tijdig worden vervuld. Ze zorgen ook voor regelmatige opvolging van de structuur van uw bedrijf en verstrekken juridisch advies over beheer en wettelijke naleving.

Onze juristen zorgen ook voor het opstellen van contracten, overeenkomsten en andere juridische documenten die nodig zijn voor een goede werking van uw bedrijf. Ze zijn er ook om u te helpen bij interne of externe geschillen en u te ondersteunen bij geschillenbeslechtingsprocedures.

Ons doel is om u een persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften op het gebied van ondernemingsrecht en u in staat stelt om u vol vertrouwen te concentreren op de ontwikkeling van uw bedrijf.

Verwante FAQ's

 • Welke beleidsmaatregelen zijn er genomen om de vertrouwelijkheid van klantinformatie te waarborgen?

  De vertrouwelijkheid van klantinformatie heeft absolute prioriteit binnen onze fiduciaire. We begrijpen het belang van het beschermen van gevoelige gegevens van onze klanten en hebben strenge beleidsmaatregelen en maatregelen ingevoerd om de vertrouwelijkheid te waarborgen. Dit is hoe we de veiligheid en vertrouwelijkheid van klantinformatie garanderen: Interne beleidsmaatregelen: We hebben strikte beleidsregels voor de vertrouwelijkheid van klantinformatie ingevoerd. Alle medewerkers zijn verplicht om zich aan deze beleidsregels te houden en klantinformatie vertrouwelijk te behandelen. We hebben ook duidelijke protocollen voor het beheer, de opslag en de veilige overdracht van klantgegevens. Beperkte toegang: We beperken de toegang tot klantinformatie tot alleen de medewerkers die deze informatie nodig hebben voor hun werkzaamheden. Elke medewerker heeft individuele en beveiligde toegang tot klantinformatie, en we voeren regelmatig audits uit om ervoor te zorgen dat de toegang passend is en in overeenstemming is met onze beleidsregels. Training en bewustwording: We organiseren regelmatig trainingsprogramma's om onze medewerkers bewust te maken van het belang van de vertrouwelijkheid van klantinformatie. Ze worden getraind in de beste praktijken voor gegevensbeveiliging, bescherming tegen cyberaanvallen en geldende privacybeleid. We zorgen ervoor dat ons team goed geïnformeerd en zich bewust is van het belang van de vertrouwelijkheid van klantinformatie. Systeembeveiliging: We gebruiken geavanceerde beveiligingsmaatregelen om klantinformatie te beschermen. Dit omvat het gebruik van firewalls, antivirussoftware, gegevensversleuteling en indringingsdetectiesystemen. We blijven ook op de hoogte van de nieuwste beveiligingstechnologieën om maximale bescherming van klantinformatie te waarborgen. Vertrouwelijkheidscontracten: We hebben vertrouwelijkheidscontracten met onze klanten om de bescherming van hun informatie te versterken. In deze contracten worden onze verplichtingen op het gebied van vertrouwelijkheid en de beveiligingsmaatregelen die we nemen voor hun gegevens duidelijk vastgelegd. Wettelijke naleving: We voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en vertrouwelijkheid van klantinformatie. We volgen de ontwikkelingen in de wetgeving nauwlettend en passen onze beleidsregels en praktijken dienovereenkomstig aan. Samengevat: We hebben strikte beleidsregels, geavanceerde beveiligingsmaatregelen en trainingsprogramma's geïmplementeerd om de vertrouwelijkheid van klantinformatie te waarborgen. We zijn toegewijd aan het beschermen van de gevoelige gegevens van onze klanten en aan het naleven van de hoogste normen op het gebied van vertrouwelijkheid. Het vertrouwen van onze klanten is van het grootste belang, en we doen er alles aan om dit vertrouwen te verdienen en te behouden.

 • Welke wettelijke formaliteiten kunnen jullie verzorgen voor de oprichting of liquidatie van bedrijven?

  Wij zijn gespecialiseerd in de wettelijke formaliteiten met betrekking tot de oprichting en liquidatie van bedrijven. We begrijpen dat deze processen complex en tijdrovend kunnen zijn, daarom staan we klaar om u te begeleiden en volledige ondersteuning te bieden. Hier zijn de belangrijkste wettelijke formaliteiten die we kunnen verzorgen: Oprichting van bedrijven:

  1. Keuze van de structuur: We helpen u bij het bepalen van de juridische structuur die het best past bij uw behoeften, of het nu gaat om een besloten vennootschap (BV), een naamloze vennootschap (NV) of een andere juridische vorm.
  2. Opstellen van statuten: We stellen de statuten van uw bedrijf op rekening houdend met uw specifieke situatie en de wettelijke eisen. We zorgen ervoor dat de statuten uw doelstellingen correct weerspiegelen en uw belangen beschermen.
  3. Wettelijke registratie: We zorgen voor alle registratieprocedures bij de notaris en bij de bevoegde autoriteiten om de oprichting van uw bedrijf officieel te maken. Dit omvat inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en andere administratieve formaliteiten.
  4. Opstellen van juridische documenten: Op verzoek kunnen we alle benodigde juridische documenten voor u opstellen, zoals notulen van de algemene vergadering, sociale overeenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, enz.
  Liquidatie van bedrijven:
  1. Evaluatie van de situatie: We evalueren de financiële situatie van uw bedrijf en analyseren de juridische implicaties van de liquidatie.
  2. Voorbereiding van liquidatiedocumenten: We helpen u bij het opstellen van de benodigde documenten voor de liquidatie van uw bedrijf, waaronder de notulen van de ontbinding en afsluiting, de fiscale sluitingsaangiften, enz.
  3. Communicatie met bevoegde autoriteiten: We nemen alle formaliteiten met de bevoegde autoriteiten voor onze rekening, zoals de belastingdienst, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie, enz.
  4. Beheer van crediteuren en activa: We begeleiden u bij het beheer van crediteuren en de liquidatie van activa van uw bedrijf op een wettelijke en georganiseerde manier.
  We begrijpen het belang van het respecteren van deadlines en wettelijke vereisten bij de oprichting of liquidatie van een bedrijf. Door gebruik te maken van onze expertise, kan u erop vertrouwen dat alle wettelijke formaliteiten op een professionele en efficiënte manier worden afgehandeld.

Onze andere diensten

Accountancy
Accountancy

Onze missie als accountants is om uw boekhouding essentieel te organiseren en te controleren, om de nauwkeurigheid van de cijfers te waarborgen en aan uw informatiebehoeften met volledig vertrouwen te voldoen.

Lees meer
Tax
Tax

Onze missie op het gebied van bedrijfsfiscaliteit is om u te helpen een redelijke fiscale last te dragen, in overeenstemming met uw inkomsten en de mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt.

Lees meer
Reporting
Reporting

Onze missie op het gebied van financiële analyses is om u periodiek en nauwkeurig krachtige indicatoren van uw bedrijfsactiviteit te verstrekken, zodat uw zakelijke en strategische besluitvorming wordt vergemakkelijkt.

Lees meer
Payroll
Payroll

Onze missie op het gebied van salarisbeheer is om u te begeleiden bij het werven van nieuwe medewerkers, terwijl we ervoor zorgen dat hun rechten en verplichtingen worden gerespecteerd. We streven er ook naar om uw beloning te optimaliseren op basis van uw persoonlijke behoeften als leidinggevenden of aandeelhouders.

Lees meer