Onze waarden

Ons accountantskantoor deelt sterke waarden met zijn klanten en medewerkers, die onze benadering sturen.

Kwaliteit
Kwaliteit

Wij verbinden ons ertoe om werk van hoge kwaliteit te leveren, met de nadruk op de tevredenheid van onze klanten en de garantie van onze vaardigheden in elke service die wij aanbieden.

Welzijn op het werk
Welzijn op het werk

We hechten veel belang aan het waarborgen van het welzijn op het werk voor ons team, waardoor een positieve en bloeiende omgeving wordt gecreëerd die zich weerspiegelt in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Beschikbaarheid
Beschikbaarheid

Beschikbaarheid staat centraal in ons engagement naar onze klanten toe. We staan klaar om hen te ondersteunen, aan hun behoeften te voldoen en hen te begeleiden gedurende hun traject, door snelle en doeltreffende antwoorden te bieden. Hun succes is onze prioriteit.

Technologie
Technologie

We zijn ook vastbesloten om geavanceerde technologieën te omarmen om onze processen te optimaliseren en onze diensten te verbeteren. Door innovatieve tools te gebruiken, bieden we onze klanten efficiënte en moderne oplossingen, waardoor ze concurrerend kunnen blijven in een voortdurend veranderende markt.

Onze geschiedenis

1997

Oprichting van het bedrijf MDS door de partners Dhr. Moriaux S, Dhr. De Coster N. en Dhr. Schuurman D.

2001

Ontwikkeling van het managementprogramma voor het accountantskantoor MDS Software.

2011

Verhuis naar ons open kantoor in Greenland Office Park in het noorden van Brussel.

2013

MDS wordt lid van het Kreston Global-netwerk.

2020

MDS voegt twee extra partners toe, Dhr. De Wever A. en Dhr. Roobaert Q.
MDS neemt ook het accountantskantoor ARICKX C. uit Vorst over en wordt de MDS Groep.

2021

De MDS Groep opent een nieuw kantoor in Waterloo.

2023

Indien u dezelfde waarden deelt, zal het volledige team van de MDS Groep verheugd zijn om u te ontmoeten en u te ondersteunen bij uw diverse projecten, om zo ons verhaal voort te zetten en te laten groeien.

“Sinds de oprichting van MDS is ons streven om onze klanten met vertrouwen en succes door een steeds complexer fiscaal landschap te loodsen. We bieden hen op maat gemaakte diensten en strategisch advies. ”

Uw partners in accountancy

Kreston global

Opgericht meer dan 50 jaar geleden, heeft het Kreston Global-netwerk als voornaamste doel om alle bedrijven die internationaal willen groeien, te helpen bij het succesvol realiseren van hun projecten.

0
Professionals
0
offices
0
countries
0
ranking
Kreston global

Contacteer ons

Door ons contactformulier in te vullen, heeft u de mogelijkheid om het urgentieniveau van uw verzoek aan te geven, zodat we onze teams kunnen mobiliseren binnen de meest geschikte termijnen voor uw behoeften.

Contact