Groep MDS
Groep MDS
Onze expertise in accountancy, een eerlijke belastingregeling voor uw bedrijf.
About us

About us

Ons accountantskantoor deelt sterke waarden met zijn klanten en medewerkers. We verplichten ons om werk van hoge kwaliteit te leveren, met de nadruk op klanttevredenheid en het waarborgen van onze vaardigheden.

Welzijn op het werk is een prioriteit voor ons team, waarbij we een positieve omgeving creëren die zich weerspiegelt in onze diensten. We zijn beschikbaar voor onze klanten en bieden responsieve en op maat gemaakte ondersteuning op elk moment. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën bieden we moderne en efficiënte oplossingen terwijl we onze ecologische voetafdruk verminderen. Samen streven we naar opmerkelijke en duurzame resultaten.

Meer informatie

Onze sterke punten

Proactiviteit

Proactiviteit

Proactiviteit gebaseerd op de combinatie van een team van ervaren leiders en dynamische medewerkers, voortdurend opgeleid in wettelijke en technische ontwikkelingen, om voorop te blijven lopen in het vakgebied en onze klanten deskundig en relevante adviezen te bieden.

Organisatie

Organisatie

Een gestructureerde organisatie met zowel verticale als horizontale dossiers en diensten, die zorgt voor een nauwgezette opvolging van elke klant door een toegewijd team, onder toezicht van een Partner. Deze aanpak garandeert een persoonlijke aandacht en een integraal beheer van de behoeften van elke klant.

Technologie

Technologie

Gebruik van de nieuwste geïntegreerde technologieën om de communicatie en uitwisseling van informatie met onze klanten te optimaliseren. We streven ernaar om de meest geavanceerde technologische tools te adopteren om samenwerking te vergemakkelijken en efficiënte diensten te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid

Strikte naleving van vertrouwelijkheid en integriteit, gebaseerd op wederzijds vertrouwen met onze klanten. We behandelen alle informatie met absolute discretie, waardoor onze klanten een vertrouwde omgeving krijgen waarin ze veilig hun vertrouwelijke gegevens en gevoelige zorgen kunnen delen.

Onze kantoren

We zijn lid van Kreston Global
We zijn lid van Kreston Global

We zijn lid van Kreston Global

Kreston Global is een internationaal netwerk van accountants, belastingadviseurs en financiële adviseurs met als doel om alle soorten bedrijven te ondersteunen bij hun groei in elk land of op elke markt waar ze ervoor kiezen om actief te zijn.

Meer informatie

Onze laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste fiscale, sociale en juridische ontwikkelingen die direct of indirect van invloed zijn op uw bedrijf dankzij onze maandelijkse selectie van nieuwsberichten.

Afwezigheden
12 april 2024
payroll-nl
Afwezigheden
Lees meer
Verlof en ziektedagen
12 april 2024
payroll-nl
Verlof en ziektedagen
Lees meer
Elektrische auto’s en voordelen in natura
12 april 2024
tax-nl
Elektrische auto’s en voordelen in natura
Lees meer
Groupe MDS

Contactformulier

Voor alle informatie die niet in de FAQ is opgenomen, aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen en naar ons te sturen, waarbij u het urgentieniveau van uw verzoek aangeeft. Ons team zal binnen de gewenste termijn contact met u opnemen.